Σχολικό έτος 2016-17

Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄& Β΄ Γυμνασίου σε Τατόϊ-Ωρωπό

(5 Μαϊου 2017)

Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριων της Γ΄ τάξης στην Καλαμάτα

(4-6 Μαϊου 2017)

Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της ομάδας Φιλαναγνωσίας σε Θεσσαλονίκη – Βέροια

(27-29 Απριλίου 2017)

 

  Σχολικό έτος 2015-16

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Καλαμάτα και Μυστρά

Οι μαθητές της Γ΄τάξης του Σχολείου θα πραγματοποιήσουν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Καλαμάτα και Μυστρά από 14 έως και 16 Απριλίου.

Αξιολόγηση Προσφορών & Ιδιωτικό Συμφωνητικό

 

Σχολικό έτος 2014-15

 Εκπαιδευτική εκδρομή στην Καλαμάτα και Μυστρά

Οι μαθητές της Γ΄τάξης του Σχολείου θα πραγματοποιήσουν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Καλαμάτα και Μυστρά από 23 έως και 25 Απριλίου.

Αξιολόγηση προσφορών και Ιδιωτικό Συμφωνητικό

 

Σχολικό έτος 2012-13

Εκπαιδευτική εκδρομή σε Λαύριο και Σούνιο

Οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του Σχολείου θα πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Λαύριο – Σούνιο στις 5 Απριλίου.

Αξιολόγηση προσφορών και Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Εκπαιδευτική εκδρομή σε Πήλιο και Βόλο

Οι μαθητές της Γ΄τάξης του Σχολείου θα πραγματοποιήσουν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Πήλιο και Βόλο από 5 έως και 7 Απριλίου.

Αξιολόγηση προσφορών και Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Σχολικό έτος 2011-12

Εκπαιδευτική εκδρομή σε Ναύπλιο-Επίδαυρο

(25-04-2012)

Οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης πραγματοποίησαν ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο.

Αξιολόγηση προσφορών και σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού 

Εκπαιδευτική εκδρομή σε Πήλιο και Βόλο

(30/3-01/4-2012)

Οι μαθητές της Γ΄τάξης του Σχολείου πραγματοποίησαν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Πήλιο και Βόλο. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε:

Παρασκευή 30 Μαρτίου: Αναχώρηση στις 7.00. Πρώτη στάση στα Καμένα Βούρλα. Επίσκεψη-ξενάγηση στους νεολιθικούς οικισμούς Σέσκλο και Δίμηνι. Άφιξη στο Βόλο το μεσημέρι. Βόλτα στην πόλη και μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για τα Χάνια του Πηλίου, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 31 Μαρτίου: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση στις 9.00 για ημερήσια εκδρομή στα γραφικά χωριά του Πηλίου Πορταριά, Μακρινίτσα, Βυζίτσα και Μηλιές. Επαφή των μαθητών με την ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή, την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και ιστορία. Μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου. Το βράδυ ομαδική περιήγηση στο Βόλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 1 Απριλίου: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Παράδοση δωματίων. Αναχώρηση για τον Βόλο στις 9.00. Επίσκεψη στο Μουσείο Θεόφιλου, στην Ανακασιά και στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Μεσημεριανό γεύμα σε κάποιο από τα φημισμένα τσιπουράδικα του παραλιακού δρόμου. Αναχώρηση για Γαλάτσι στις 15.00, με ενδιάμεση στάση στον Καραβόμυλο. Άφιξη στο Γαλάτσι περίπου στις 20.30.

Αξιολόγηση προσφορών και σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού